Utiliteitsbouw

Kleine of grote projecten…niets is ons te gek
U kunt bij ons terecht voor advies en overleg voor uw utilliteitsbouw. En natuurlijk de realisatie van bijvoorbeeld het (ver)bouwen van bedrijfsloodsen, dierenverblijven, scholen, autogarages, zorgcomplexen, kantoren en veel meer. U wilt kwaliteit en passie? Dan bouwt u met ons.

Waarom wij?
Wij maken met u samen een stappenplan, alles en altijd in samenspraak met u en uw wensen. Na een uitvoerige analyse en inventarisatie komen we met een duidelijk ontwerp en voorstel. Daarbij wordt ook een offerte aangeboden met een heldere uiteenzetting van de kosten. Wanneer we het samen eens zijn maken we een tijdsplanning van de uit te voeren bouwfases. En dan gaan we voor u aan de slag.
Onze mensen bestaan uit deskundigen die naast hun specialiteiten precies weten wat ze aan elkaar hebben om als professioneel team, samen, te opereren. Gedurende het hele bouwproces wordt er met u gecommuniceerd, wordt de voortgang besproken en wordt er op continue basis met u teruggekoppeld. De planning wordt daarbij nauwkeurig in de gaten gehouden.

Utiliteitsbouw Rotterdam


- Commerciële dienstverlening: winkelpand en garage
- Nutsvoorzieningen: energiebedrijf en waterzuiveringsinstallatie
- Recreatievoorzieningen: bioscoop, sporthal en vakantiepark
- Verzorgingsinstellingen: ziekenhuis en verzorgingstehuis
- Werken en studeren: fabriek, kantoorgebouw, school en universiteit
Voor welke utiliteitsbouw dan ook: Korrekt Bouw heeft de jarenlange ervaring en kennis om elk project voor te bereiden, uit te voeren en te begeleiden.


Offerte aanvragen .

Terugbelverzoek