parallax background
 
 

Ooit begonnen als aannemer en loodgieter in het zogenaamde burgerwerk is Korrekt uitgegroeid tot een gevestigde naam in de Rotterdamse bouw sector. Met meer dan 70 jaar historie hebben wij ons ontwikkeld tot een aannemings- en ontwikkelingsbedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en uitvoering van grootschalige woning- en utiliteitsbouw projecten.

 
Korrekt staat voor vakmanschap en precisie. Met een rijke bron aan ervaring en kennis zijn wij in staat om opdrachtgevers zo goed mogelijk te ondersteunen in het bouw process, waarin klantgerichtheid, professionaliteit en veiligheid centraal staan. Hoe we dat doen, leest u hier onder.

 
 
Bouwen met een goede bedoeling
Een bedrijf waar ieder initiatief start met een goede bedoeling is een bedrijf dat denkt aan de lange termijn. Door hier aan vast te houden bouwen wij gebouwen die een toegevoegde waarde bieden aan de samenleving. Ieder project moet voldoen aan zowel de behoeftes van de huidige maatschappij als aan de behoeftes van de toekomstige maatschappij. Dit zorgt ervoor dat gebouwen waardevast zijn, wat betekent dat het project op de lange termijn functioneel blijft. Zo bouwen wij aan een wereld voor morgen!
 
 

"Een bedrijf waar ieder initiatief start met een goede bedoeling is een bedrijf dat denkt aan de lange termijn"

 
 
Denken in oplossingen
Een bedrijf dat in oplossingen denkt, is een bedrijf die de klant snapt. Voor ieder probleem zien wij een oplossing. Zodoende werkt u met ons samen met experts, die meedenkend zijn en zich kunnen plaatsen in de schoenen van de belanghebbenden. Zorghuizen, scholen, horecagelegenheden, kantoren, luxe appartementen, studentenwoningen en nog veel meer.
 
Samen bouwen wij aan de toekomst
Een bedrijf dat samenwerkt, is een bedrijf waar je op kunt bouwen. Samenwerken maakt het mogelijk om woorden in daden te veranderen. Hiervoor is vertrouwen nodig, wat voor ons betekent dat het bouwteam van elkaar's expertise kan uit gaan. Dit zorgt ervoor dat ons team gebruik kan maken van kennis uit verschillende bronnen, om zo tot innovatieve en passende oplossingen te komen. Om dit te stimuleren zorgen wij voor een geschikte werkomgeving, want zowel op kantoor als op de bouwplaats moeten onze mensen en klanten zich vertrouwd, veilig en geïnspireerd kunnen voelen.

Bel of mail ons voor vrijblijvend advies