Word jij onze nieuwe werkvoorbereider?
13 mei 2019
Mooie aanwinst voor Rotterdam!
10 juli 2019

Nieuwe ontwikkeling in Den Haag!

Villa de Verademing
 

Een nieuwe ontwikkeling in Den Haag!

Met trots presenteren wij u een vooruitzicht op Villa de Verademing! Een duurzaam woningcomplex gelegen aan de Gaslaan in Den Haag, mede-ontwikkelt door Korrekt Bouw! Het pand diende oorspronkelijk als buurthuis, en zal getransformeerd worden tot een duurzaam woningcomplex, bestaande uit 18 appartementen en 1 stadswoning. Naast het renoveren van het huidige pand, zal Korrekt Bouw een extra woonlaag bouwen om alle appartementen te realiseren.
 
 
Ook voor dit project geven wij extra aandacht aan duurzaamheid

Door een zeer goede isolatie, een energiezuinig ventilatiesysteem en een warmtepomp zal het pand weinig energie nodig hebben! Daarbij zullen zonnepanelen en een kleine windturbine samen voldoende energie opwekken voor verwarming, koeling, warm water en voldoende energie voor 19 huishoudens! Een mos-sedum dak zal regenwater langer vasthouden, wat ervoor zorgt dat het dak sneller afkoelt en overbelasting van de riolering tegengaat. Een ander mooie verdienste is het toenemende rendement van de zonnepanelen als gevolg van het afkoelende dak!
Dit alles zorgt er voor dat het pand zeer energiearm en haast energie neutraal zal zijn! Is dat eens Korrekt 😉